Få inspiration til træningen i app´en til 1-2-træner

DIF's trænerkursus '1-2-Træner' har sin helt egen app til smartphones og tablets, og den skal ses som et supplement til '1-2-Træner'-kurserne, men kan sagtens fungere som inspiration til den daglige træning, selv om du ikke har deltaget på 1-2-Træner kurset.
22. nov 2013
DIF's trænerkursus '1-2-Træner' har sin helt egen app til smartphones og tablets, og den skal ses som et supplement til '1-2-Træner'-kurserne, men kan sagtens fungere som inspiration til den daglige træning, selv om du ikke har deltaget på 1-2-Træner kurset.

I app’en er der samlet en række træningsøvelser, som kan være en hjælp til træneren, når denne skal planlægge og gennemføre en træning. Foreløbigt er der træningsvideoer med håndbold, volleyball, badminton, gymnastik og floorball, ligesom der også er videoer med generelle fysiske træningsøvelser, som er anvendelige i alle idrætsgrene. Mange flere idrætsgrene er på vej og vil bive tilføjet app´en i løbet af foråret, bl.a. judo, petanque, squash, softball, fægtning, taekwondo og orientering.

Scan QR-koden og hent App´en med det samme. Eller du kan downloade app’en til Apple-produkter på AppStore under navnet ’1-2-Træner’, mens den kan hentes til Android-produkter via Google Play – også under navnet ’1-2-Træner’.

QR kode til 1-2-træner app