Gå ikke glip af din træneruddannelse

Ønsker du at blive skarp på din trænerstil, blive en bedre og mere målrettet træner, lære at optimere dine udøveres præstation og blive bevidst om, hvordan du f.eks. laver en træningsplan? Så meld dig til uddannelserne DIF træner 1 og 2 eller DIF Diplom.
13. nov 2013
Ønsker du at blive skarp på din trænerstil, blive en bedre og mere målrettet træner, lære at optimere dine udøveres præstation og blive bevidst om, hvordan du f.eks. laver en træningsplan? Så meld dig til uddannelserne DIF træner 1 og 2 eller DIF Diplom.

DIF Træner 1 og 2

Efterårets uddannelser på træner 1 og 2 var godt besøgt, og til foråret har du også chancen for at være med.

Fristen for tilmelding til uddannelserne er rykket til d. 1. december 2013. 

DIF Diplom

Til efteråret udbyder DIF en ny runde af DIF Diplom i hhv.  Brøndby og Odense. Uddannelsen kan tages på normal tid svarende til 1½ år eller på turbohold, hvor trænerne efter bare et ½ års indsats får papir på de nye kompetencer. Der er få pladser tilbage på holdet i Brøndby, mens der stadig er en del pladser i Odense.

Tilmeldingsfristen er rykket til d. 1. december 2013.

Find alt om uddannelserne, priser og ikke mindst tilmeldingsfrister her