Golf starter ny miljøpris

Dansk Golf Union hædrer med ny pris klubber, der gør en indsats for miljøet.
20. nov 2013
Dansk Golf Union hædrer med ny pris klubber, der gør en indsats for miljøet.
Golfsportens Miljøpris er navnet på den nye pris, og den vil blive uddelt for første gang på Dansk Golf Unions repræsentantskabsmøde den 21. marts næste år. Golfsportens Miljøpris vil blive givet til en klub, der har igangsat ét eller flere projekter, som vil fremme naturen og miljøet på golfbanen.

Prisen er opstået som et samarbejde mellem Dansk Golf Union, Dansk Greenkeepers Association, Miljøstyrelsen, Friluftsrådet, Danmarks Naturfredningsforening og DIF, og den vindende klub vil modtage en check på 75.000 kr.

”Vi håber, at mange danske klubber vil deltage og indsende deres forslag. Vi ved, at der er mange klubber, der gør en kæmpe indsats for at styrke miljøindsatsen og ønsker at gøre en forskel. Vi håber, at prisen vil øge den almindelige interesse for et renere miljø i golfsporten, og at flere golfklubber vil bruge prisen til at dokumentere de miljøtiltag, som de foretager i deres klub” siger Torben Kastrup Petersen, kommunikations- og banechef i Dansk Golf Union, til danskgolfunion.dk.