Invitation til gå hjem-møde om træningsplanlægning

Så er den her! DIF udgiver d. 2. december 2013 en ny bog om træningsplanlægning - "Træningsplanlægning – præstationsoptimering med periodisering" - for træneren der ønsker et værktøj til at lave bedre træningsprogrammer, og som ønsker at udvikle sig indenfor optimering af træning.
13. nov 2013
Så er den her! DIF udgiver d. 2. december 2013 en ny bog om træningsplanlægning - "Træningsplanlægning – præstationsoptimering med periodisering" - for træneren der ønsker et værktøj til at lave bedre træningsprogrammer, og som ønsker at udvikle sig indenfor optimering af træning.
Kom og hør Karsten Jensen fortælle om bogen til gå hjem-møde om træningsplanlægning

Den. 17. december 2013 kl. 15.00 - 16.30 i Idrættens Hus, Brøndby Stadion, 2605 Brøndby

Om bogen
"Træningsplanlægning – præstationsoptimering med periodisering" gennemgår bl.a. periodiseringens historie, de tre vigtigste argumenter for at anvende periodiserede træningsprogrammer, principperne for at udarbejde arbejdskravsanalyse og kapacitetsanalyse samt modeller til at lave periodiserede træningsprogrammer. For at være praktisk anvendeligt skal viden om periodisering kunne anvendes til at lave et træningsprogram. Bogen beskriver desuden en klar, trinvis proces for at lave et periodiseret træningsprogram. Bogen udkommer den 2. december 2013.

Om forfatteren
Karsten Jensen er uddannet Cand. Scient i Idræt fra Københavns Universitet og var fra 1999-2007 fuldtidsansat fysisk træner i Team Danmark, hvor han arbejdede med en lang række sportsgrene (bl.a. kunstskøjteløb, vandski, badminton, tennis, bordtennis, volleyball, ju-jitsu og brydning). Karsten Jensen startede i 2007 det canadisk baserede Yes To Strength, der har fokus på uddannelse af fysiske- og personlige trænere.

Tilmelding
Skal ske senest d. 11. december 2013 til Ann-Sofie Van Hauen på mail: ahd@dif.dk.

Tilbud på bogen
Køb bogen til arrangementet for kun 50 kr. normalpris 129 (medbring kontanter).

Med venlig hilsen

DIF Uddannelse