Flot VM-bronze i trampolin

Peter Jensen og Christian Andersen har vundet VM bronze i synkronspring.
11. nov 2013
Peter Jensen og Christian Andersen har vundet VM bronze i synkronspring.

Peter Jensen og Christian Andersen har vundet VM bronze i synkronspring.

Trampolinspringerne Peter Jensen & Christian Andersen vandt søndag den 11.11 bronze ved VM i Trampolin i Sofia. De har sammen deltaget ved mange synkron konkurrencer, men dette var deres debut sammen i synkron ved et VM.

”Det var gamle Peter og unge Christian, som fulgte den plan jeg havde lagt. Vi var taktisk kloge og det var det, som gjorde udslaget. Vi er rigtig glade og stolte”, siger landstræner Bo Tureby.
 
Der var også stor begejstring hos sports- og uddannelseschef Henrik Bertelsen.

”Det er ikke mindre end fantastisk. En VM medalje betyder rigtig meget og er langt større end de andre medaljer, som de har vundet ved World Cup og World Games. Det har stor betydning for Danmarks Gymnastik Forbund, men også i forhold til vores Team Danmark støtte. Det er klart, at en VM medalje er meget større og mere betydningsfuldt end det andet til sammen."