On-Sport udvider butikken

Et stigende behov for videoproduktion har betydet, at On-Sport udvider kapaciteten med en freelancejournalist, som bl.a. skal lave breddehistorier for forbundene.
5. nov 2013
Et stigende behov for videoproduktion har betydet, at On-Sport udvider kapaciteten med en freelancejournalist, som bl.a. skal lave breddehistorier for forbundene.

’Stortalent fik sit første ATP-point’, ’Kørestolsrugby er en blanding af skak og kampsport’, og ’Jagten på guld i 2013 er sat ind’. Sådan lyder tre af overskrifterne på On-Sports mere end 1.000 historier om Danmarks eliteudøvere.

Hidtil har kanalen udelukkende haft fokus på eliten, men fremover udvides butikken. On-Sport tester et koncept, hvor kanalen tilknytter freelancejournalisten, Jannik Lund Andersen, som mod betaling fra forbundene kan hyres ind til fx at lave historier om breddeidræt og træningsvideoer til udøvere.
Jannik Lund Andersen er tidligere praktikant og barselsvikar på On-Sport, men arbejder nu på freelancebasis for en række forbund. Forbundsverdenen er således langt fra ukendt for Jannik Lund Andersen.

Et ekstra tilbud
On-Sports to faste journalister, Kasper Malling Kjer og Bolette Kay Spengler, fortsætter som vanligt med gratis at producere elitehistorier for bundene. Tilknytningen af Jannik Lund Andersen skal således ses som et ekstra tilbud om også at få produceret genrer, som ikke indgår i On-Sports linje.
Det kunne være:

• Videoer med breddeidræt
• Videoer med træningsøvelser til udøvere
• Præsentationsvideoer at værtsbyer mv. for et større mesterskab
• Videoer med internationale vinkler – fx interviews med store udenlandske profiler
• Videoer fra og om DIF og Team Danmark

Kontakt On-Sports to faste journalister, Kasper Malling Kjer (4326 2032) og Bolette Kay Spengler (4326 2028), eller Jannik Lund Andersen (2672 2296), hvis du har en videoopgave eller vil høre mere om det nye tilbud.