Tag med til Sport 2013 i Herning

DR's store sportshow med tilbageblik på sportsåret afvikles 4. januar 2014.
25. okt 2013
DR's store sportshow med tilbageblik på sportsåret afvikles 4. januar 2014.

De danske sportshelte fejres med prisuddelinger og et stort show direkte i DR1 lørdag 4. januar 2014. Det er en efterhånden fast og betydningsfuld tradition, der finder sted for 13. gang i alt – og for 4. år i træk i Jyske Bank BOXEN.
 
I selskab med stjerner og repræsentanter fra dansk idræt kigges tilbage på årets mange store sportsbegivenheder. Landets fornemste idrætspriser bliver uddelt til de mest markante præstationer i 2013, og undervejs er der musikalsk topunderholdning.
 
Det er Danmarks Idrætsforbund i samarbejde med Team Danmark, Sport One Danmark, DR og MCH MesseCenter Herning, der står som arrangør.

Køb billetter her.