Lokale idrætsforeningers forhold sat på dagsordenen

DIF’s kommuneundersøgelse har ramt medier over hele landet, hvor kommunalpolitikere forholder sig til idrætsforeningernes vilkår
22. okt 2013
DIF’s kommuneundersøgelse har ramt medier over hele landet, hvor kommunalpolitikere forholder sig til idrætsforeningernes vilkår

47 artikler i 29 forskellige medier har omtalt DIF's store kommuneundersøgelse siden den blev offentliggjort torsdag 17. oktober.  Undersøgelsen ”Idrætsforeninger i Danmark – rammer og vilkår” tager temperaturen på 93 af landets kommuner, der er målt på 22 paratmetre inden for idrætsområdet.

Undersøgelsen har været omdrejningspunktet for artikler i landsdækkende såvel som lokale medier, der har bedt lokale politikere om at forholde sig til undersøgelses resultater. I de dårligst placerede kommuner står kommunalpolitikere med hænderne i håndvasken, mens hænderne i de bedste kommuner er placeret over hovedet på politikerne.

Hele undersøgelsen kan ses her.