Hvem er din lokale helt?

Nominér din lokale helt til Gør det muligt-prisen 2013. Vinderen kåres på DIF, Team Danmark, DR og MCH Messecenter Hernings store sportsgalla 4. januar 2014.
16. okt 2013
Nominér din lokale helt til Gør det muligt-prisen 2013. Vinderen kåres på DIF, Team Danmark, DR og MCH Messecenter Hernings store sportsgalla 4. januar 2014.

Kender du en person, en klub eller et hold, der på frivillig basis har gjort en helt særlig og aktiv indsats for at få børn og unge til at dyrke sport og motion?

Så har du nu muligheden for at give dem et velfortjent skulderklap på 75.000 kr. Du kan selv nominere kandidater, så måske bliver det din kandidat, der får overrakt det eftertragtede diplom og en check ved DR's store sportsgallashow "Sport 2013", der afholdes lørdag d. 4. januar 2014 i Herning.

Når nomineringsfasen er overstået, udvælges 20 kandidater af vores områdedirektører. De præsenteres her på Facebook, hvorfra man kan stemme på sin favorit. De 10 kandidater med flest stemmer, præsenteres for juryen, der efterfølgende udvælger de 3 deltagere, som skal med i eventshowet i Herning.

Indstil din lokale helt.