Play the Game-konference stiller skarpt på demokrati

Hvordan kan globale organisationer opnå mere gennemsigtighed og ansvarlighed? Det spørgsmål rejses og besvares på konference i Århus om mere demokrati i sportens organisationer
14. okt 2013
Hvordan kan globale organisationer opnå mere gennemsigtighed og ansvarlighed? Det spørgsmål rejses og besvares på konference i Århus om mere demokrati i sportens organisationer

Et af de hotteste emner i international sport i dag er good governance og det er netop hovedtemaet på Play the Game’s internationale sportskonference 2013. Deltagerne vil møde eksperter inden for området og få et indblik i de mest aktuelle emner inden for sport governance.

Danske specialforbund vil på konferencen få nogle bud på, hvad en nyvalgt repræsentant i internationalt forbund skal holde øje med. Helt konkret drøftes stillingtagen til aktuelle emner som

mega events, match-fixing, doping og fremme af fysisk aktivitet.

Det internationale fodboldforbund FIFA har for nylig indgået en to år lang reformproces og Mark Pieth, der var ansvarlig for projektet med at indføre uafhængige udvalg, vil dele sin evaluering og besvare spørgsmålet, om FIFA’s reformproces har været en succes.

Konferencen løber over to dage i Århus fra onsdag 30. til torsdag 31. oktober og indeholder en række afsløringer fra øjenvidner og journalister om, hvordan nogle internationale idrætsorganisationer bliver drevet.

Læs mere om konferencen.

Hent konferenceprogram.