Vælgermøde om idrættens rammer i København

Idrætsforum København sætter fokus på københavnernes mulighed for at dyrke idræt i tidsvarende faciliteter. Det sker ved et vælgermøde 21. oktober hos Fremad Valby. Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V) og gruppeformændene fra partierne i Borgerrepræsentationen diskuterer idrættens fysiske rammer i København.
14. okt 2013
Idrætsforum København sætter fokus på københavnernes mulighed for at dyrke idræt i tidsvarende faciliteter. Det sker ved et vælgermøde 21. oktober hos Fremad Valby. Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V) og gruppeformændene fra partierne i Borgerrepræsentationen diskuterer idrættens fysiske rammer i København.

Hvordan skal fremtidens idræt formes i København? Har du en holdning til det spørgsmål, eller vil du hører lokalpolitikernes holdning, så er vølgermødet i Fremad Valbys lokaler noget for dig.

Mødet deles op i to, der begge byder på et indledende oplæg fra politikerne, og herefter er der fri diskussion og spørgsmål fra salen, hvor der primært sidder frivillige fra københavnske foreninger. Første halvdel af mødet handler om nye og eksisterende idrætsfaciliteter, mens anden halvdel handler om de økonomiske rammer for idrætten. I pausen vil der være mulighed for at netværke med andre idrætsinteresserede deltagere.

Der er gratis adgang til vælgermødet, hvor der bliver serveret kaffe, the og sodavand.
 
Tid: Mandag den 21. oktober, kl. 18:00-21:00
Sted: Fremad Valby, Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV.
Yderligere oplysninger: Søren Hemmingshøj, shem@dbu.dk
Arrangør: Idrætsforum København (IFK) arbejder politisk for at sikre de bedste betingelser og udviklingsmuligheder for den organiserede idræt i København. Indsatsområderne er: Faciliteter, foreninger, partnerskaber, samt rekruttering af nye målgrupper til den organiserede idræt.