Høje ambitioner for dansk volleyball

Dansk Volleyball satser på flere mesterskaber og slutrunder i fremtiden
11. okt 2013
Dansk Volleyball satser på flere mesterskaber og slutrunder i fremtiden

Efter et succesfuldt EM ligger Danmark nu nr. 49 på verdensranglisten i volleyball. De gode resultater har højnet ambitionsniveauet, og dansk volleyball satser i fremtiden på at deltage i flere store mesterskaber og kvalificere sig til flere slutrunder. Udover at ligge nr. 49 på verdensranglisten, er landsholdet i volleyball pt. blandt de 12 bedste hold i Europa.

”Det mest positive er, at vi ikke bare var med til EM på hjemmebane, men at vi sluttede blandt de 12 bedste hold i Europa. Med det resultat er det realistisk, at man kan se Danmark i flere store slutrunder i fremtiden. Vi kommer nødvendigvis ikke med hver gang, men det gør fodboldlandsholdet jo heller ikke.” siger direktøren for Dansk Volleyball Forbund, Michael Trolle.