Konference om unges motivation i forandring

Er de unge overmotiverede eller umotiverede?
11. okt 2013
Er de unge overmotiverede eller umotiverede?

Center for Ungdoms Forskning (CeFu) afholder onsdag 20. november kl. 9.30-16.15 en konference om ”Unges motivation i forandring – om nye tendenser i uddannelsesverdenen og ungdomslivet – og konsekvenserne for unges motivation”. Konferencen tager udgangspunkt i bogen ”Unges motivation og læring – 12 eksperter om motivationskrisen”, som er en del af forskningsprojektet ”Unges Lyst til Læring”.

Læs programmet for konferencen her.

Konferencen finder sted hos Akademiet for Utæmmet Kreativitet (AFUK). DIF har 10 gratis pladser som tildeles specialforbundene efter først-til-mølle-princippet. Der ud over er der mulighed for at komme med til halv pris hvis tilmelding sker via DIF. Send en mail til Helle Carlsen (hca@dif.dk) hurtigst muligt og senest 11. november.