Masser af On-Sport-billeder på TV 2 under Ungdom-OL

Specialforbundenes web-tv-kanal, On-Sport, fik sine historier på TV 2 hele 12 gange under Ungdoms-OL og var derfor stærkt medvirkende til en stor bevågenhed i Danmark om det store internationale stævne.
9. aug 2013
Specialforbundenes web-tv-kanal, On-Sport, fik sine historier på TV 2 hele 12 gange under Ungdoms-OL og var derfor stærkt medvirkende til en stor bevågenhed i Danmark om det store internationale stævne.
Ungdoms-OL i hololandske Utrecht var både en medalje- og mediemæssig succes for den danske delegation. De talentfulde danskere sørgede for medaljer i cykling, atletik og håndbold, og On-Sport var på pletten, da danskerne leverede varen på den olympiske scene.
 
Hele 12 gange afsatte On-Sport succeshistorier til TV 2 samt flere af TV 2's regionale kanaler, som i den grad viste interesse for de talentfulde atleter.
 
Stævnet startede ellers på ærgerlig facon, da Danmarks fanebærer, sprintfænomenet Kristoffer Hari, måtte melde fra til både 100- og 200m-løbene. Han kunne dog se mange andre danskere træde i karakter, og der var således masser af succes at berette om.
 
On-Sport var det eneste danske medie, der reporterede fra Utrecht, så afsætningsmuligheder til danske medier var gunstige.

Se historierne på www.on-sport.dk