To atletikmedaljer til Danmark

Danmark har vundet yderligere to medaljer ved ungdoms-OL.
18. jul 2013
Danmark har vundet yderligere to medaljer ved ungdoms-OL.

Onsdag blev en rigtig god dag på atletikstadion ved European Youth Olympic Festival i hollandske Ultrecht.

Det lykkedes nemlig Danmark at hente henholdsvis sølv og bronze i 400 meter løb.

Først vandt 15-årige Anne Sofie Kirkegaard fra København bronze på pigernes 400-meter-distance i tiden 55,39 sekunder. Og umiddelbart efter løb Benjamin Lobo Vedel fra Aalborg en sølvmedalje hjem til Danmark, da han løb sine 400 meter på 48,37 sekunder.

Bejnamin Lobo Vedel siger:

”Det gik rigtig godt. Jeg løb, som jeg skulle. Jeg blev nummer to, og det er jeg meget tilfreds med. Det er ny personlig rekord, så der er ikke noget at klage over der. Jeg har ligget hjemme med noget halsbetændelse og været rigtig syg efter en konkurrence for to uger siden, så det gik som det skulle, og jeg løb det løb, jeg skulle,”

Også Anne Sofie Kirkegaard var godt tilfreds med sin medalje:

”Jeg synes faktisk, det gik rigtig godt. De første 200 meter lå de alle sammen bag mig, da jeg løb på bane otte, men jeg kunne godt se, at de kom nærmere og nærmere. Så tænkte jeg bare, at nu skulle jeg tage mig sammen. Det var rigtig, rigtig godt.”

Med de to atletikmedaljer er Danmark nu oppe på foreløbig tre medaljer ved ungdoms-OL.