DIF søger uddannelseskonsulent

DIF søger en uddannelseskonsulent inden for træning, som kan føre DIF’s arbejde med træneruddannelser og –kurser videre.
11. jun 2013
DIF søger en uddannelseskonsulent inden for træning, som kan føre DIF’s arbejde med træneruddannelser og –kurser videre.
Har du lyst til at være med til at præge kompetenceudviklingen af danske trænere på alle niveauer? Har du erfaring med at udvikle og udbyde uddannelser? Og har du indgående indsigt i træneres roller og ansvarsområder?

Hvis du kan svare ’ja’ til ovenstående spørgsmål, er du muligvis den person, som DIF søger til at varetage jobbet som uddannelseskonsulent inden for træning. Her vil du blandt andet få ansvaret for at videreudvikle DIF’s træneruddannelser, ligesom du også vil få det faglige og pædagogiske ansvar for DIF’s forskellige kurser og materialer inden for træning.

Du kan læse meget mere om jobbet, ansøgningsfrist mv. her