Idrætsliv på gaden med nyt design

DIF’s medlemsblad, Idrætsliv, er netop udkommet.
6. maj 2013
DIF’s medlemsblad, Idrætsliv, er netop udkommet.
Årets andet nummer af Idrætsliv udkom i fredags, og kendere af bladet vil givetvis have lagt mærke til en ændring i forhold til sidste nummer. Idrætslivs layout har nemlig gennemgået en forvandling, så bladet fremstår endnu mere lækkert og indbydende end førhen.

Redaktionelt har bladet dog ikke gennemgået de store ændringer, da det stadig er fyldt med bredde- og elitehistorier fra idrætsdanmark. I dette nummer af Idrætsliv kan du blandt andet læse om:

• FC Nordsjælland- og landsholdsspilleren Jores Okore, der fortæller om sin barndom på Nørrebro, sine ungdomsår i B.93 og sine afrikanske gener.
• DIF’s mindste specialforbund, Danmarks Moderne Femkampforbund, der har igangsat en elitesatsning og håber på at få en atlet med til OL i Rio de Janeiro.
• Badmintonsporten, der i de kommende 20 år står overfor en kraftig medlemsflugt, hvis et ’fremtidsnotat’ ellers holder stik.
• Hvad din idrætsforening kan gøre, for at gøre sig attraktiv overfor sponsorer.

I øvrigt har din klub nu mulighed for at modtage omkring 50 eksemplarer af Idrætsliv, som frit kan deles ud til din klubs medlemmer. Hvis tilbuddet har interesse, skal du sende en mail til idraetsliv@dif.dk, hvor du angiver til hvilken adresse, bladene skal leveres, og hvem der er kontaktperson i klubben.