Få overblik over DIF’s uddannelsestilbud

Hvornår udbyder DIF næste træneruddannelse i Århus? Kan I få hjælp til at afvikle et kursus om idræt for børn? Og hvilke kursusmuligheder er der, hvis jeres klubber skal have inspiration til bedre planlægning?
2. maj 2013
Hvornår udbyder DIF næste træneruddannelse i Århus? Kan I få hjælp til at afvikle et kursus om idræt for børn? Og hvilke kursusmuligheder er der, hvis jeres klubber skal have inspiration til bedre planlægning?

Det og meget mere finder du svar på i DIF’s nye uddannelsesfolder. Hent folderen HER.

I folderen er alle DIF’s kursus- og uddannelsestilbud samlet i én oversigt. Målet er at give alle, der arbejder med træneruddannelser, klubudvikling og kompetenceudvikling i et specialforbund et godt overblik over mulighederne i DIF.

Alle niveauer
Tilbuddene spænder vidt – fra færdige kurser til foreningen til samarbejde om træneruddannelser, udvikling af specialforbund, klubber og meget mere.

Kontakt en af konsulenterne i DIF Uddannelse, hvis I har brug for sparring om de rette tilbud til jeres specialforbund - se side 19 i folderen.