DIF's årsberetning 2012 er på gaden

Den 4. maj holder DIF årsmøde. I den forbindelse er der lavet en skriftlige årsberetning, som fortæller, hvad der sket i DIF og organisationens nærmeste omverden i 2012.
17. apr 2013
Den 4. maj holder DIF årsmøde. I den forbindelse er der lavet en skriftlige årsberetning, som fortæller, hvad der sket i DIF og organisationens nærmeste omverden i 2012.

Hvert år i forbindelse med DIF's årsmøde udgiver DIF en skriftlig årsberetning om det forgangne års aktiviteter. I år er 'DIF's årsberetning 2012' slankere, i nyt design og lettere 'spiselig' end tidligere.

I DIF's årsberetning kan du blandt andet læse om 'Den ansvarlige idræt', hvor der sættes spot på udvalgte specialforbundsprojekter, der løfter en samfundsopgave. Du kan også læse 'Fire hurtige til formanden', 'Aftalt spil med vidtrækkende konsekvenser', 'Idrætspolitikken er et fælles anliggende' og 'Sådan brugte DIF pengene'.