Ambitionerne for OL 2016 bliver høje

PRESSEINVITATION. Ambitionerne for OL 2016 bliver høje. Det gør de ikke mindst, fordi Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund (DIF) allerede nu kan præsentere et afgørende olympisk partnerskab med en større dansk virksomhed frem mod legene i Rio.
8. apr 2013
PRESSEINVITATION. Ambitionerne for OL 2016 bliver høje. Det gør de ikke mindst, fordi Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund (DIF) allerede nu kan præsentere et afgørende olympisk partnerskab med en større dansk virksomhed frem mod legene i Rio.
På onsdag den 10. april fra kl. 13 - 15 præsenterer Team Danmark og DIF den olympiske partner, ligesom ambitionerne for OL-holdet i Rio bliver lanceret.
 
Arrangementet foregår i Ballerup Superarena, og en række af de potentielle OL-atleter i Rio deltager sammen med den olympiske partner ved arrangementet – blandt andre svømmeren Jeanette Ottesen, badmintonspilleren Viktor Axelsen og OL-guldvinderne i roning Rasmus Quist og Mads Rasmussen. De danske baneryttere med OL-guldvinder Lasse Norman Hansen i front viser endvidere deres øjeblikkelige form og fortæller om, hvordan forberedelserne frem mod Rio skal foregå.
 
Adressen på Ballerup Superarena er Ballerup Idrætsby 4, 2750 Ballerup