16 millioner kroner til grønne ildsjæle

Nu kan alle borgere, idrætsforeninger mv. søge om at få del i 16 millioner kroner, som miljøminister, Ida Auken, har afsat til grønne ildsjæle. Pengene går til gode idéer, der kan bidrage til et 'grønnere liv' lokalt.
4. apr 2013
Nu kan alle borgere, idrætsforeninger mv. søge om at få del i 16 millioner kroner, som miljøminister, Ida Auken, har afsat til grønne ildsjæle. Pengene går til gode idéer, der kan bidrage til et 'grønnere liv' lokalt.

Ligger dit specialforbund eller din idrætsforening inde med en god idé til at spare på strømmen? Drømmer du om at indsamle regnvand, som kan bruges til visne fodboldbaner om sommeren? Eller vil du etablere en hjemmeside, hvor din forening kan deles om kørsel med andre foreninger?

Så er det nu, du skal søge om at få penge fra ’Puljen til Grønne Ildsjæle’, så din drøm kan blive til virkelighed.

Miljøminister Ida Auken og Enhedslisten har lavet en aftale om, at puljen på 16 millioner kroner skal støtte borgernære projekter, som fremmer den grønne omstilling.
-Jeg er åben overfor de fleste ideer og er med vilje ikke gået i detaljer med, hvilke projekter der kan støttes. Det er borgernes kreative og gerne lidt skæve påfund, der skal på banen her, og jeg glæder mig til at se, hvad de grønne ildsjæle går og drømmer om. Jeg er sikker på, at puljen kan være med til at gøre mange spændende ideer og projekter til virkelighed, siger miljøminister Ida Auken i en pressemeddelelse.

Der kan søges om tilskud til projekter for mellem 40.000 kroner og 500.000 kroner.