Få idrætten repræsenteret i Friluftsrådet

Friluftsrådet afholder generalforsamling onsdag d.24. april, hvor der er valg til bestyrelsen. En række af DIF’s specialforbund er selvstændige medlemmer, og DIF opfordrer disse forbund til at møde op og stemme, så idrætten fortsat kan have en fremtrædende plads i Friluftsrådet.
3. apr 2013
Friluftsrådet afholder generalforsamling onsdag d.24. april, hvor der er valg til bestyrelsen. En række af DIF’s specialforbund er selvstændige medlemmer, og DIF opfordrer disse forbund til at møde op og stemme, så idrætten fortsat kan have en fremtrædende plads i Friluftsrådet.

Når Friluftsrådet 24. april kl. 13 afholder generalforsamling, er der kampvalg om bestyrelsesposterne. Hvis idrætten fortsat skal have indflydelse i Friluftsrådet, gælder det om at møde op og få stemt på idrættens repræsentanter.

Fra idrætten stiller tre medlemmer op til Friluftsrådets bestyrelse: Stine Høy Sørensen opstillet af Dansk Forening for Rosport og Dansk Kano og Kajak Forbund, Preben Schmidt opstillet af Dansk Orienterings-Forbund og Mads Kolte-Olsen opstillet af DIF. Først- og sidstnævnte er nye kandidater til bestyrelsen, men bestemt ikke nye i idrætsverdenen, hvilket vil være mange bekendt.

Kontakt Dorthe O. Andersen, doa@dif.dk, hvis du vil vide mere om idrættens kandidater til Friluftsrådets bestyrelse eller har spørgsmål om Friluftsrådet.