'Essendrop og Eliten' afløser 'Min Sport'

DR3's nye sportsprogram 'Essendrup og Eliten' går tæt på danske elitesportsudøvere rundt om i verden i seks forårsprogrammer.
2. apr 2013
DR3's nye sportsprogram 'Essendrup og Eliten' går tæt på danske elitesportsudøvere rundt om i verden i seks forårsprogrammer.

'Essendrop og Eliten' hedder DR Sportens nye tv-program, der blev vist første gang den 31. marts kl. 20.30 på DR3. Men helt nyt er programmet ikke, da der er tale om afløseren for 'Min Sport', der blev vist i flere sæsoner på DR1, og hvor man fulgte danske elitesportsfolk i aktion rundt om i verden.

DR Sporten følger fortsat nogle af Danmarks bedste sportsfolk i forskellige sportsgrene, men modsat tidligere er Ulla Essendrop nu fast vært på programmet, og hun er med ude ved begivenhederne.

”Vi har kastet nogle flere ressourcer i programmerne, så vi håber også, de bliver mere attraktive for seerne,” siger Marco de los Reyes, redaktør på DR Sporten.

I det første program stillede DR Sporten skarpt på ishockeyspilleren Frans Nielsen, der var den første dansker til at optræde for en NHL-klub, nærmere bestemt New York Islanders, hvor han fortsat spiller med stor succes.

'Essendrop og Eliten' vises seks gange i foråret 2013, og de kommende søndage vil der være fokus på golfspilleren Thorbjørn Olesen, badmintonspilleren Tine Rasmussen, cykelrytteren Lasse Norman Hansen, svømmeren Lotte Friis og standarddanseren Tania Kehlet.

”Vi synes, det er nogle spændende navne, vi har fået lov at følge, så vi har store forventninger til de første seks udgaver af 'Essendrop og Eliten',” siger Marco de los Reyes.

Efter planen kan man se seks nye programmer af 'Essendrop og Eliten' til efteråret.