Live-streaming af dansk eliteidræt på DR.dk

Dansk Svømmeunion benytter den 26.-29. marts Idrættens Medieudvalg og DR's tilbud om live-streaming. Du kan derfor følge Lotte Friis, Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og andre danske topsvømmere til Danish Open de kommende dage på DR.dk.
25. mar 2013
Dansk Svømmeunion benytter den 26.-29. marts Idrættens Medieudvalg og DR's tilbud om live-streaming. Du kan derfor følge Lotte Friis, Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og andre danske topsvømmere til Danish Open de kommende dage på DR.dk.

Fra den 26.-29. marts kan du hver eftermiddag se med live fra Danish Open i svømning. Stævnet afholdes på Bellahøj Svømmestadion, og blandt deltagerne er Rikke Møller Pedersen, Lotte Friis og Jeanette Ottesen, som senere i år jagter medaljer ved VM i Barcelona og kortbane-EM i Herning.

Streamingen er kommet til i et samarbejde mellem Idrættens Medieudvalg og DR, som tilbyder DIF's 61 specialforbund billig livestreaming fra store elitebegivenheder på dansk grund.
Dansk Svømmeunion benyttede med stor succes tilbuddet sidste år og forsøger at gentage succesen igen i år, når DR Sporten livestreamer fire dage i træk fra finaleafsnittet ved Danish Open. Første gang er tirsdag den 26. marts kl. 17.30.

"Danish Open er et rigtig godt stævne med mange gode navne, så vi ser frem til igen i år at livestreame derfra. Jeg håber også, at der som i fjor i år vil være mange, der benytter sig af muligheden for at se med," siger Marco de los Reyes, redaktør på DR Sporten.

Følg svømningen på www.dr.dk/sporten.