Curlingkvinderne til OL – herrerne kan følge efter

De danske curlingkvinder med skipper Lene Nielsen i spidsen har netop kvalificeret sig til OL i Sochi. Herreholdet kan sikre sin OL-plads til VM i Canada fra 30. marts.
22. mar 2013
De danske curlingkvinder med skipper Lene Nielsen i spidsen har netop kvalificeret sig til OL i Sochi. Herreholdet kan sikre sin OL-plads til VM i Canada fra 30. marts.

Fire sejre til VM 2013 i Letland var lige akkurat nok for Team Lene Nielsen til at sikre en 8. plads, som lagt sammen med 8. pladsen fra VM 2012 gav direkte kvalifikation til OL i russiske Sochi. Kravet var en placering i top 7, når pointene fra VM 2012 og 2013 lægges sammen. Rusland, der som vært er født OL-deltager, sluttede i top 7, og en placering for Danmark i top 8 var dermed nok.

På herresiden kan Team Rasmus Stjerne kvalificere sig til OL, når der er VM i Canada fra 30. marts til 7. april 2013. Det kræver en top 7 placering, når pointene fra VM 2012 og VM 2013 lægges sammen. De danske herrer blev nr. 7 ved VM sidste år.

VM for herrer kan følges på http://www.curling.ca/championships/worlds/

OL i Sochi er fra 7.-23. februar 2014.