Tilmeldingen til Skole OL 2013 er åben

Fra 2. april - 17. maj kan alle landets 4.-6. klasser afholde lokale Skole OL. Guleroden er det store finalestævne i København i juni med 6.000 elever og alt betalt. Tilmeld allerede nu din skoleklasse.
7. mar 2013
Fra 2. april - 17. maj kan alle landets 4.-6. klasser afholde lokale Skole OL. Guleroden er det store finalestævne i København i juni med 6.000 elever og alt betalt. Tilmeld allerede nu din skoleklasse.

I OL-året 2012 blev Skole OL landsdækkende. Alle landets 9-12-årige fik således mulighed for at være fysisk aktive og opleve OL på egen krop gennem atletikdiscipliner skræddersyet til målgruppen. Børnene fik samtidig mulighed for at møde nogle af OL-atleterne.

Tilbagemeldingerne fra skolerne var meget positive, og Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og TV2 gentager successen i år sammen med en række partnere. Ambitionen er, at et stigende antal elever skal være med hvert år frem mod 2016, hvor Skole OL skal kulminere med et rekordstort antal deltagere i en stor olympisk fest op til OL i Rio de Janeiro samme år.

Kronprins Frederik og en række fremtrædende atleter er ambassadører for Skole OL.

Fristen er 17. maj
Klasserne skal have afholdt deres lokale Skole OL i perioden 2. april til 17. maj. Herefter gennemgås resultaterne, og de bedste 4., 5. og 6. klasser inviteres til finalestævnet 10.-12. juni på Østerbro Stadion i København.

Skolelærerne kan tilmelde klassen på www.skoleol.tv2.dk og læse hvordan man kan afholde sit lokale Skole OL. På hjemmesiden kan du også løbende holde dig opdateret om konkurrencer, undervisning, nyheder og en masse andre spændende ting.

DIF og TV 2 afholder Skole OL 2013 i samarbejde med Sparta, Dansk Atletik Forbund og Københavns Kommune. Sponsorer er Samsung, Skolemælk og Nordea.

Projektet støttes af TrygFonden, som gør det muligt at betale transporten for de klasser, der kvalificerer sig til finalestævnet i København, og overnatning for de klasser, der kommer langvejs fra.