Konference: Forandringer i foreningsidrætten

Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC) afholder den 2. maj 2013 en konference med temaet ’Forandringer i den foreningsorganiserede idræt’, hvor DIF’s Morten Mølholm Hansen vil deltage i en afsluttende paneldebat.
4. mar 2013
Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC) afholder den 2. maj 2013 en konference med temaet ’Forandringer i den foreningsorganiserede idræt’, hvor DIF’s Morten Mølholm Hansen vil deltage i en afsluttende paneldebat.

Idrætsforeningerne bliver i disse år udfordret fra flere sider – bl.a. af nye idrætsvaner, kommercielle fitnesscentre, øgede kommunale forventninger og nye kommunale strukturer. Følger idrætsforeningerne med denne samfundsudvikling, og hvad sker der med foreningernes kerneværdier, når de tilpasser sig udviklingen?

Dét er nogle af de spørgsmål, som vil blive behandlet på konferencen ’Forandringer i den foreningsorganiserede idræt’, der bliver afholdt af CISC. I løbet af dagen vil der være fem oplæg inden en afsluttende paneldebat, hvor repræsentanter for idrætsorganisationer og kommuner vil være til stede – herunder Morten Mølholm Hansen fra DIF.

Konferencen er en del af CISC’ forskningsprogram ’Bevægelse, Leg og Idræt’, som har til formål at se på, hvordan legen og breddeidrætten kan udvikles i Danmark. Forskningsprogrammet blev igangsat i efteråret 2010 og afsluttes i efteråret 2014.

Hvornår? Torsdag den 2. maj 2013 kl. 9-16
Hvor? Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5250 Odense M - konferencelokale O100
Pris? Det er gratis at deltage. Tilmelding til konferencen foregår elektronisk på centerets hjemmeside. Sidste frist for tilmelding er den 22. april 2013. Henvendelser om konferencen rettes til Lone Bolwig, lbolwig@health.sdu.dk.