Brøndby kan spille med tilskuere

Brøndby IF kan spille sine to næste hjemmekampe med tilskuere. DIF’s Appeludvalg har givet Brøndbys appel opsættende virkning, mens sagen behandles. Brøndby skal fortsat betale bøden på 150.000 kroner.
26. feb 2013
Brøndby IF kan spille sine to næste hjemmekampe med tilskuere. DIF’s Appeludvalg har givet Brøndbys appel opsættende virkning, mens sagen behandles. Brøndby skal fortsat betale bøden på 150.000 kroner.
Brøndby to kommende hjemmekamp mod Randers (3. marts i Superligaen) og Esbjerg (13. marts i pokalturneringen) skal alligevel ikke spilles for lukkede døre. DBU’s Appeludvalg stadfæstede i sidste uge ellers den dom, som Brøndby var blevet idømt på baggrund af baneinvasionen i pokalkvartfinalen mod FC København.

DBU’s Appeludvalgs stadfæstelse blev herefter appelleret af Brøndby til DIF’s Appeludvalg med begæring om opsættende virkning. Den begæring har DIF’s Appeludvalg taget delvist til følge. Det betyder, at Brøndby, så længe sagen er under behandling, og indtil der foreligger en afgørelse, kan spille hjemmekamp med tilskuere. Til gengæld skal Brøndby fortsat betale den bøde på 150.000, som klubben blev idømt i den oprindelige sag.

DIF’s Appeludvalg behandler Brøndbys appel på et møde i Idrættens Hus mandag den 18. marts klokken 17.00. Den endelige afgørelse vil blive meldt ud til DBU og Brøndby i løbet af 14 dage efter mødet.

Beslutningen om opsættende virkning er truffet i medfør af DIF’s love § 24, stk. 4.