10 millioner On-Sport-visninger i 2012

Det har været et banebrydende år for specialforbundenes egen web-tv-kanal, On-Sport. Hele 10 millioner visninger har On-Sport haft i løbet af 2012.
15. feb 2013
Det har været et banebrydende år for specialforbundenes egen web-tv-kanal, On-Sport. Hele 10 millioner visninger har On-Sport haft i løbet af 2012.

On-Sport er DIF's specialforbunds web-tv-kanal, som er sat i verden for at sætte fokus på eliten i forbundene. Kanalen skal bringe danskerne tættere på de bedste atleter, og det lykkedes i den grad i 2012, hvor On-Sport formåede at skaffe 10 millioner visninger på tværs af alle platforme.

”Resultatet er helt fantastisk, og det beviser bare, at vi har gang i noget helt rigtigt. Vi har en unik adgang til atleterne, som gør, at vi kan komme lidt tættere på, end andre måske kan. De 10 millioner visninger er et kæmpe skulderklap, som helt sikkert også skal gå videre til atleterne. De giver meget af sig selv, når vi laver indslag med dem,” siger Kasper Malling Kjer, der er redaktør for On-Sport.

On-Sport opererer ikke kun via sin egen hjemmeside www.on-sport.dk, men breder sig over mange eksterne medier både på tv og internettet. Således har kanalens indslag fundet vej til tv-skærmen 29 gange i 2012, og det er ikke de samme sportsgrene, der bliver afsat. I alt 10 forskellige forbund er repræsenteret på tv, hvor eksempelvis hockey, handicapidræt og skydning har fået sendetid.

I alt har On-Sport dækket 43 ud af 61 specialforbund i 2012.