Lillebror Prisen 2013

Lillebror Prisen 2013
14. feb 2013
Lillebror Prisen 2013

Lillebror Prisen tildeles en forening, en organisation eller en sammenslutning af personer, som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats eller et særligt initiativ i forhold til børn og unge eller et andet humanitært ærinde i Danmark.

Prisen uddeles i år for 21. gang i midten af april på Københavns Rådhus. Med prisen på de 100.000 kroner følger en statuette af Børnehjælpsdagens karakteristiske 'Lillebror-figur' lavet af billedhuggeren Hanne Varming.

Indstilling og deadline
Alle har indstillingsret. Forslag til prismodtagere skal indeholde motivering på cirka en A4 side samt eventuelle bilag og sendes til Børnehjælpsdagens priskomité, som vurderer de indkomne indstillinger.

Deadline for indstillinger er den 22. februar 2013 kl. 12.00.

Send indstilling pr. brev eller mail til:

Børnehjælpsdagens priskomité
Strandlodsvej 7
2300 København S

Email: se@bhd.dk
Mærk kuverten eller mailen: Lillebror Prisen