Deadline for medlemsregistrering

Foreningernes frist for at registrere medlemstal for 2012 nærmer sig. Det skal senest være gjort den 31. januar 2013 på adressen www.medlemstal.dk
22. jan 2013
Foreningernes frist for at registrere medlemstal for 2012 nærmer sig. Det skal senest være gjort den 31. januar 2013 på adressen www.medlemstal.dk

Portalen har været åben for medlemsregistrering siden 1. december, og især i løbet af januar måned har tusindevis af foreninger registreret på den nyudviklede portal, Centralt ForeningsRegister (CFR), som DIF, DGI og Firmaidrætten har udviklet i fælleskab.

www.medlemstal.dk kan foreningerne ved at klikke på ”hjælp” få adgang til vejledningen, ofte stillede spørgsmål og en video-guide.

Foreningerne logger ind på portalen ved at benytte det CFR-nummer og adgangskode, som de modtog i en informationsmail udsendt i begyndelsen af december. Hvis foreninger skulle have forlagt denne mail og har brug for at få tilsendt CFR-nummer og adgangskode igen, skal de kontakte CFR-sekretariatet på følgende mailadresse: info@medlemstal.dk