Ny bestyrelse i Anti Doping Danmark

Kulturminister Marianne Jelved har udpeget en ny bestyrelse til Anti Doping Danmark med Mette Hartlev som ny formand. DIF har udpeget Lotte Büchert fra DIF's bestyrelse og udviklingschef Morten Mølholm Hansen.
18. jan 2013
Kulturminister Marianne Jelved har udpeget en ny bestyrelse til Anti Doping Danmark med Mette Hartlev som ny formand. DIF har udpeget Lotte Büchert fra DIF's bestyrelse og udviklingschef Morten Mølholm Hansen.

Ny formand for Anti Doping Danmarks bestyrelse bliver Mette Hartlev, som er professor dr. jur. og centerleder for centret for retlige studier i velfærd og EU markedsintegration på Københavns Universitet, næstformand i Den Nationale Videnskabsetiske komité og tidligere medlem af og næstformand for Det Etiske Råd.

Anti Doping Danmarks bestyrelse består pr. 1. januar 2013 af:
• Mette Hartlev (formand, udpeget af kulturministeren)
• Lene Volke Roesen (udpeget af kulturministeren)
• Line Saletta (udpeget af kulturministeren)
• Morten Mølholm Hansen, udviklingschef i DIF (udpeget af DIF)
• Lotte Büchert, bestyrelsesmedlem i DIF (udpeget af DIF)
• Camilla Adersen, bestyrelsesmedlem i Team Danmark (udpeget af Team Danmark)
• Morten Storgaard, læge i Team Danmark (udpeget af Team Danmark)
• Birgitte Nielsen, næstformand i DGI (udpeget af DGI)
• Claus Schou Jensen, bestyrelsesmedlem i DFIF (udpeget af DFIF)
• Adam Spliid (aktivrepræsentant)
• Morten Bennekou, talentchef og landstræner for U23 i DCU (trænerrepræsentant)

Kulturminister Marianne Jelved siger:
”Anti Doping Danmark får en ny, stærk bestyrelse med en række alsidige, relevante og stærke kompetencer. Den ny bestyrelse vil bidrage til at sikre, at Anti Doping Danmark er godt rustet til at møde de fremtidige udfordringer på antidopingområdet. Jeg er særligt glad for, at Mette Hartlev har sagt ja til at påtage sig formandsposten, da hun med sin ledelseserfaring og ekspertise fra bl.a. det bioetiske område vil kunne bidrage væsentligt til de svære problemstillinger, Anti Doping Danmark arbejder med.”

Anti Doping Danmarks bestyrelse skal bestå af 12 medlemmer. Kulturministeren vil i løbet af kort tid udpege det sidste medlem til bestyrelsen.