DIF søger uddannelseskonsulent

DIF booster sin uddannelsesafdeling med en ny konsulent, som skal strukturere, videreudvikle og udbrede lederuddannelser og klubudviklingsforløb til både specialforbund og foreninger.
15. jan 2013
DIF booster sin uddannelsesafdeling med en ny konsulent, som skal strukturere, videreudvikle og udbrede lederuddannelser og klubudviklingsforløb til både specialforbund og foreninger.

I Danmarks Idræts-Forbund arbejder vi strategisk med kurser, klubudvikling og uddannelser som et middel til at fremme idræts- og foreningslivet. Vi udvikler kursus- og uddannelsestilbud til specialforbund og foreninger med fokus på træning, foreningsledelse og klubudvikling. Derudover samarbejder vi med kommuner om at udbyde kurser og uddannelser for de lokale idrætsforeninger.

Som led i en ny uddannelsesstrategi søger vi en kollega, der kan hjælpe os med at strukturere, videreudvikle og ikke mindst udbrede lederuddannelser og klubudviklingsforløb til både specialforbund og foreninger.