Fordeling af akkrediteringer til OL i Sochi

Danske Sportsjournalisters bestyrelse og DIF har nu fordelt de danske akkrediteringer til OL i Sochi ud fra de ansøgninger, som var modtaget ved fristens udløb 2. januar 2013.
14. jan 2013
Danske Sportsjournalisters bestyrelse og DIF har nu fordelt de danske akkrediteringer til OL i Sochi ud fra de ansøgninger, som var modtaget ved fristens udløb 2. januar 2013.

IOC har meddelt DIF, at der er 6 akkrediteringer til danske journalister (E) og 1 akkreditering til en dansk fotograf (EP) til OL i Sochi. Hver akkreditering giver adgang til at dække alle discipliner på alle konkurrencesteder.

Der har været en ganske pæn efterspørgsel fra redaktioner og freelancere. Desværre kan ikke alle ønsker imødekommes, idet ti har søgt om de seks journalistpladser og to om den ene fotografplads.

Fordeling af akkrediteringer til OL i Sochi:
E-akkreditering:
Politiken
Jyllands-Posten
Ekstra Bladet
SportFyn (Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis)
Ritzau (trækker sig hvis DK ikke kommer med i ishockey)
Jimmy Bøjgaard, freelancer

EP-akkreditering:
Lars Møller, freelancer

(Hvis det danske ishockeylandshold ikke kvalificerer sig til OL – det afgøres 7.-10. februar ved en OL-kvalturnering i Vojens – går Ritzaus plads til Allan Hougaard, freelancer.)

Evt. indsigelser fra redaktioner/freelancere til fordelingen skal ske senest 18. januar 2013 til Dan Philipsen, DS, dan.philipsen@jp.dk
I juli/august 2013 skal redaktionerne sætte navn på de tildelte pladser (press by name).

Logi
Hvis redaktioner og freelancere med en akkreditering ønsker at booke logi gennem OL-arrangørerne, er der frist for reservation den 14. februar 2013. DIF giver direkte besked om dette og andre relevante informationer til de akkrediterede redaktioner/freelancere.
Der er forhåndsreserveret 1700 hotelværelser i umiddelbar nærhed af Olympic Park (kystnært) og 650 hotelværelser i bjergene. Prisniveau: Fra USD 170 – 324 pr. nat.

Har du spørgsmål om akkrediteringer, presse eller andet i forhold til OL i Sochi kan du kontakte Casper Hollerup, DIF, cho@dif.dk, 4326 2172.