Ekstranummer af Idrætsliv på gaden

Idrætsliv udkommer i denne uge i en ekstra udgave med fokus på det frivillige idrætsarbejde.
17. dec 2012
Idrætsliv udkommer i denne uge i en ekstra udgave med fokus på det frivillige idrætsarbejde.

Tips, råd, ideer og inspiration til det frivillige idrætsarbejde er nøgleordene i det særnummer af Idrætsliv, som rammer postkasserne i ugen op til jul.
 
Magasinet, der udgives med støtte fra Tuborgfondet, er et led i DIF’s satsning på frivillighedsområdet, som blandt andet også indeholder den nye hjemmeside www.frivillighedstjek.dk

Frivillighedsnummeret af Idrætsliv har som mål at give læserne inspiration til arbejdet i klubben med alle de klassiske udfordringer i foreningslivet. Hvordan får man besat de tunge bestyrelsesposter? Hvordan skaber man glæde i foreningen? Hvordan slipper man for, at det altid er Tordenskjolds frivillige soldater, som står med ansvaret? 
Nogle af svarene findes i klatreklubben i Århus, florballklubben i København, motocross-klubben i Holstebro og gymnastikforeningen i Køge. De er blandt de mange foreninger, som Idrætsliv har været forbi i forbindelse med dette nummer.

Ekstranummeret af Idrætsliv indeholder derfor først og fremmest en masse positive historier fra foreningerne. Historier, der er båret frem af frivillige kræfter, som hver evig eneste dag gør det sjovt at dyrke idræt i DIF’s næsten 11.000 klubber.

Læs magasinet her: