Velkommen til Marianne Jelved

”Marianne Jelveds store interesse for og opbakning til foreningsdanmark lover godt for DIF´s 11.000 foreninger, 340.000 frivillige og 1.7 mio. medlemmer,” siger DIF-formand Niels Nygaard i en kommentar til udnævnelsen af Marianne Jelved som ny kulturminister.
6. dec 2012
”Marianne Jelveds store interesse for og opbakning til foreningsdanmark lover godt for DIF´s 11.000 foreninger, 340.000 frivillige og 1.7 mio. medlemmer,” siger DIF-formand Niels Nygaard i en kommentar til udnævnelsen af Marianne Jelved som ny kulturminister.

”Vi ser frem til et godt samarbejde med Marianne Jelved om videreudviklingen af dansk idræt. Det gælder ikke mindst det kommende udredningsarbejde af idrættens struktur og økonomi, som Kulturministeriet er ved at sætte i gang. En vigtig målsætning her er at sikre, at Danmark også i fremtiden er et af de bedste lande i verden at dyrke idræt i. Og at det afspejler sig i såvel befolkningens idrætsdeltagelse som i den fremtidige høst af medaljer til Danmark.”

”Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke Uffe Elbæk for samarbejdet. Vi har sat pris på Uffe Elbæks opbakning til vores OL-atleter og ved Paralympics, samt da håndboldherrerne vandt EM i håndbold tidligere på året,” siger Niels Nygaard.