'Release party' for DIF's nye foreningssite

DIF lancerer 19. november en ny hjemmeside, der skal hjælpe de ca. 340.000 frivillige, som er engageret i DIF-idrætten.
12. nov 2012
DIF lancerer 19. november en ny hjemmeside, der skal hjælpe de ca. 340.000 frivillige, som er engageret i DIF-idrætten.

Hvordan afholder foreningen gode møder? Hvordan deler foreningen bedst muligt opgaverne ud til flere? Hvordan skaffer foreningen flere trænere og ledere? Det nye foreningssite, som DIF lancerer 19. november, giver dig svarene - og mange flere. Og du er inviteret til at deltage i et lille 'release party', hvor hjemmesiden bliver vist frem for først gang, og hvor DIF fortæller om baggrunden for initiativet.

På den nye side har DIF kort og præcist beskrevet en lang række praktiske værktøjer, som kan hjælpe idrætsforeningen med den daglige drift og med at udvikle sig. Værktøjerne består af en kort tekst og en skabelon, som foreningen kan skrive i. På den måde kan foreningen nemt få overblik over blandt andet dommergerningen og kortlagt de frivilliges kompetencer.

Release party:
Hvor: Idrættens Hus i Brøndby, 'Gunnar Nu Salen'.
Hvornår: 19. november kl. 14-15
Tilmelding: Senest 15. november til Casper Schjellerup, csc@dif.dk