Indstil en kandidat til Årets Fund 2012

Dagbladet Politiken, Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund hædrer med Danmarks ældste idrætspris den eller de idrætsudøvere, der har haft årets største gennembrud.
8. nov 2012
Dagbladet Politiken, Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund hædrer med Danmarks ældste idrætspris den eller de idrætsudøvere, der har haft årets største gennembrud.

Statuette, diplom og 20.000 kroner er de synlige beviser på at blive Året Fund. Men hæderen og medieomtalen vægter uden tvivl noget tungere for pris-vinderen. Medieomtalen deles med alle de ti nominerede, der også oplever at være midtpunkt ved festen efter prisoverrækkelsen på Politiken, hvor også tidligere prisvindere og idrættens topledere deltager.

Der er med andre ord mange gode grunde til at glæde en ung – helst under 25 år – idrætsudøver med en indstilling til Årets Fund - Danmarks ældste idrætspris.

Når alle indstillingerne er i hus vil dommerkomiteen nominere ti kandidater. Blandt dem findes så den endelige vinder, som afsløres ved et festligt arrangement i Politikens Hus 28. december. Til dette arrangement bliver de ti nominerede kandidater med ledsagere inviteret sammen med repræsentanter fra DIF og Team Danmark.

Tidligere vindere kan ikke vinde igen
Reglerne siger, at atleter eller hold, der har været placeret blandt de ti nominerede kandidater, ikke kan indstilles eller komme i betragtning igen. Dermed er der åbnet for, at mange nye og måske lidt mindre kendte idrætsudøvere kan komme i betragtning.

Sidste frist for indstilling af kandidater til Årets Fund er fredag 30. novenber 2012.

Se listen med alle vinderne siden 1929.

Se nyheden om Årets Fund 2011.