Akkreditering til OL i Sochi

Senest 2. januar 2013 skal de redaktioner og freelancere, der er interesseret, ansøge om akkreditering til at dække vinter-OL i Sochi.
2. nov 2012
Senest 2. januar 2013 skal de redaktioner og freelancere, der er interesseret, ansøge om akkreditering til at dække vinter-OL i Sochi.
 

IOC har meddelt DIF, at der er 6 akkrediteringer til danske journalister (E) og 1 akkreditering til en dansk fotograf (EP) til dette OL. Hver akkreditering giver adgang til at dække alle discipliner på alle konkurrencesteder.

Den første fase i akkrediteringsprocessen begynder nu, hvor akkrediteringerne skal fordeles til redaktioner/freelancere (press by number).

Efter deadline 2. januar 2013 fordeles akkrediteringerne af Danske Sportsjournalisters bestyrelse og godkendes af DIF. Offentliggørelse vil ske medio januar 2013 på www.danskesportsjournalister.dk og www.dif.dk, og det vil herefter være muligt at gøre indsigelser i en uge.

Ansøgning om akkreditering(-er) skal sendes til næstformand i DS, Dan Philipsen, dan.philipsen@jp.dk SENEST 2. JANUAR 2013.

I juli/august 2013 skal redaktionerne sætte navn på de tildelte pladser (press by name).

OBS. Som ved tidligere OL er IOC’s regler, at det ikke er tilladt at publicere web-tv fra akkrediterede områder (konkurrencesteder, OL-byens internationale zone m.m.).

OL i Sochi er fra 7.-23. februar 2014.

Har du spørgsmål om akkrediteringer, presse og andet i forhold til OL i Sochi kan du kontakte Casper Hollerup, DIF, cho@dif.dk, 4326 2172.