Hvem er Danmarks bedste ungdomstræner?

DIF har netop skudt konkurrencen ’Danmarks bedste ungdomstræner’ i gang. Der er flotte præmier til både holdet, der nominerer Danmarks Bedste Ungdomstræner, og til den vindende træner.
3. okt 2012
DIF har netop skudt konkurrencen ’Danmarks bedste ungdomstræner’ i gang. Der er flotte præmier til både holdet, der nominerer Danmarks Bedste Ungdomstræner, og til den vindende træner.

Kender du en ungdomstræner, som er sympatisk, dygtig, sjov, glad og fortjener titlen som ’Danmarks bedste ungdomstræner’ og en tur til Club La Santa med sin familie? Hvis svaret er ’ja’, så skynd dig at nominere vedkommende og deltage i konkurrencen.

Alle ungdomshold med udøvere mellem 13 og 17 år kan deltage i konkurrencen ved at uploade et billede af deres træner og skrive et par ord om, hvorfor netop hun/han skal vinde. Men det er ikke kun den vindende træner, der præmieres. Holdet, der indstiller den senere vinder, modtager træningstøj, billetter og andet sportsudstyr. Og en kæmpe pokal.

Konkurrencen ligger i forlængelse af ‘WE – not me’ kampagnen fra foråret 2012, hvor DIF satte fokus på ’Danmarks bedste sammenhold’ i ungdomsidrætten. Med konkurrencen ’Danmarks bedste ungdomstræner’ sætter DIF nu fokus på, hvor vigtig træners rolle er i forhold til at fastholde unge i idrætten.

Omdrejningspunktet for kampagnen er www.facebook.com/WeNotMe.dk, mens det direkte link til konkurrencen er: http://dif-trainer.like.st/. Vinderen af konkurrencen offentliggøres 18. december 2012.

Yderligere information: Helle Carlsen, DIF Udvikling, hca@dif.dk , telefon 43 26 20 51