Operation Dagsværk om foreningsliv

8. oktober mødes 200 gymnasieelever med folketingspolitikere og DIF’s formand til opvarmning inden Operation Dagsværk, der i år har idræt og foreningsliv som tema.
28. sep 2012
8. oktober mødes 200 gymnasieelever med folketingspolitikere og DIF’s formand til opvarmning inden Operation Dagsværk, der i år har idræt og foreningsliv som tema.
8. oktober mødes 200 gymnasieelever med folketingspolitikere og DIF’s formand til opvarmning inden Operation Dagsværk, der i år har idræt og foreningsliv som tema.
Specialforbund i DIF kan mandag den 8. oktober markedsføre sig over for 200 gymnasieelever, som repræsenterer de fleste af landets gymnasier. Foyeren i Brøndby Hallen vil således være udstillingssted for specialforbund der ønsker at vise deres idræt, aktiviteter og tilbud frem. Ønsker I at udstille, bedes I kontakte Jens Juul Petersen fra Cross Cultures Project Organisation, jens@ccpa.eu, tlf. 4326 2770, senest 4. oktober.

Dagen, der har titlen 'Mission Possible', varmer op til Operation Dagsværk den 7. november. I år samles der ind til at skabe bedre idrætsforhold for unge i Irak gennem uddannelse af frivillige trænere og ledere, etablering af foreninger efter den danske foreningsmodel og afholdelse af sportsarrangementer.

Den 8. oktober vil deltagerne diskutere, hvad idræt og foreningsliv kan gøre for unge – både i Danmark og Irak. Programmet er fra kl. 9.30-14.00. Formiddagen byder på idrætsaktiviteter og forberedelse til dagens clou, når gymnasieelever i en boksering skal kæmpe på argumenter sekunderet af politikerne. Fire partier skal kæmpe mod hinanden:
  • Foreningspartiet v. Niels Nygaard, formand DIF
  • Ligestillingspartiet v. Manu Sareen, Ligestillingsminister, Radikale Venstre
  • Medborgerpartiet (ungdom, frivillighed m.v.) v. Martin Geertsen MF, Venstre
  • Sundhedspartiet v. Flemming Møller Mortensen MF, Socialdemokraterne
Læs mere om Operation Dagsværk og projekt Mission Possible på www.od.dk/irak