DIF-formand: PL imponerer

De paralympiske lege i London tegner til at blive historiens hidtil mest succesrige PL-arrangement.
6. sep 2012
De paralympiske lege i London tegner til at blive historiens hidtil mest succesrige PL-arrangement.

Med over to millioner solgte billetter, stor medieinteresse og en olympisk stemning, der på mange måder minder om OL-arrangementet tidligere på sommeren, er London i disse dage godt i gang med at gøre de paralympiske lege til de hidtil mest succesfulde.

Chef de mission for Dansk Handicap Idræts-Forbund og den danske PL-trup, Michael Møllgaard Nielsen, er stærkt begejstret over, hvordan London 2012 har grebet tingene an.

”Der er tale om en folkefest herovre, som vi ikke havde turdet drømme om. Man kan ganske enkelt ikke rose Londons organisationskomité nok for det her arrangement. De har på alle måder holdt, hvad de lovede i forhold til, at de ville gøre alt for at gøre OL og PL til et samlet sportsarrangement,” siger Michael Møllgaard.

Også DIF’s formand, Niels Nygaard er begejstret:

”Det er et imponerende arrangement med atleter, der også imponerer på alle måder. PL i London har virkelig været en værdig opfølgning til det OL, vi oplevede for nogle uger siden,” siger Niels Nygaard.

Danmark har foreløbigt vundet fem medaljer. PL og dermed hele den olympiske sommerfest i London slutter søndag den 9.9 med afslutningsceremoni og Coldplay-koncert på det olympiske stadion.

Følg det danske PL-hold på www.paralympic.org og Facebook-siden ’Danmark til PL’