On-Sport runder en million afspilninger

DIF, specialforbundene og Team Danmarks web-tv-kanal har fredag rundet en million afspilninger på deres indslag siden starten i august 2010. Især det sidste halve år er det gået stærkt med at tiltrække seere.
31. aug 2012
DIF, specialforbundene og Team Danmarks web-tv-kanal har fredag rundet en million afspilninger på deres indslag siden starten i august 2010. Især det sidste halve år er det gået stærkt med at tiltrække seere.
Med omkring 400.000 afspilninger det sidste halve år, er der virkelig kommet tryk på kedlerne hos On-Sport, der fredag rundede en milepæl med en million afspilninger. Det er ikke mindst OL og det igangværende PL, som har været med til at øge interessen for kanalens indslag. Eksempelvis har flere OL-atleter som cykelrytteren Rasmus Quaade og svømmeren Rikke Møller Pedersen lavet videodagbøger fra deres OL-forberedelser.

Desuden havde On-Sport en af kanalens videojournalister med under legene i London, ligesom de i øjeblikket har en mand til de paralympiske lege, som laver masser af både seriøse og skæve indslag, der bringer seeren tættere på atleterne end noget andet medie.

Topscorer til hest
Blandt de meste sete indslag på On-Sport er flere med handicap-rytteren Stinna Tange Kaastrup. Også et indslag, hvor håndboldlandsholdets Rasmus Lauge viser et trickskud, er blandt topscorerne, ligesom indslag med Peter Gade, dressurprinsessen Nathalie og BMX-rytteren Morten Therkildsen.

On-Sports mange indslag, som behandler alt dansk elitesport, bliver ikke kun set på kanalens egen hjemmeside. Udover den en million afspilninger på siden, bliver en god del af kanalens indslag også vist på et hav af andre platforme heriblandt Jyllands-Postens hjemmeside. Ydermere har On-Sport i flere tilfælde leveret billeder til de landsdækkende tv-kanaler. Det var for eksempel tilfældet under VM i sejlsport, og da Niklas Landins kamptøj var for småt og måtte sys om hos en britisk bedstemor.

Forlænget med to år
On-Sport gik i luften 10. august 2010. Kanalen er finansieret af midler fra Idrættens Medieudvalg. I første omgang var kanalen berammet til en toårig projektperiode, som skulle løbe til og med OL. Men på baggrund af kanalens resultater blev den periode i foråret udvidet med to år, så den nu løber til efteråret 2014.

Se eller gense alle de mange indslag på www.on-sport.dk

Og husk at like On-Sport på facebook www.facebook.com/onsportdk