Seminar: Fremtiden for skolesvømning i Danmark

Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion inviterer til seminar om fremtiden for skolesvømning i Danmark.
29. aug 2012
Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion inviterer til seminar om fremtiden for skolesvømning i Danmark.

I efteråret 2011 deltog Faaborg-Midtfyn, Odense og Aalborg i et pilotprojekt i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion. Pilotprojektet bestod i at lade instruktører fra lokale svømmeklubber undervise skoleklasser i svømning. Pilotprojektet danner grundlag for en rapport fra Syddansk Universitet om skolesvømningens status og muligheder.

På seminaret vil Syddansk Universitet præsentere hovedkonklusionerne fra rapporten, og involverede kommuner og foreninger vil fortælle om erfaringer, barrierer og potentialer for skolesvømningen i Danmark. Seminaret vil samle førende eksperter på skolesvømningsområdet til en drøftelse af fremtiden for skolesvømning i Danmark.

Seminaret afholdes lørdag den 29. september kl. 9.30-16.00 på Scandic Hotel i Odense.

Det er gratis at deltage, og tilmelding skal ske senest 20. september ved at klikke på dette link, hvor du også finder programmet.