Værtsby 2024 og 2026

Herning

Herning er kendt for at være hjemsted for store sportsevents og har erfaring med at afholde masser af både danske og internationale mesterskaber.

Sport og aktiv fritid har altid været højt på dagsordenen i Herning Kommune, ligesom et stærkt foreningsliv har præget området igennem tiden. Faktisk er Herning Kommune med i toppen over kommuner, hvor borgere har bedst adgang til idrætsfaciliteter.

Når DM-ugen 2024 og 2026 løber af stablen, er Herning klar til et stort rykind af forskellige idrætsgrene, som skal konkurrere både til lands, til vands og i luften. 

Som altid ser vi frem til at tage imod masser af gæster til kommunen, og vi vil lægge os i selen for at skabe mange gode oplevelser. Dorte West, borgmester i Herning Kommune

- Jeg er glad og stolt over, at Herning skal være værtsby for DM-ugen i både 2024 og 2026. Vores fantastiske faciliteter egner sig perfekt til denne sportslige begivenhed. Jeg er spændt og glæder mig på borgernes vegne over muligheden for at opleve så mange forskellige sportsgrene rundt om i byen, fortæller Dorte West, borgmester i Herning kommune.