Sportslig folkefest med eliteidræt

Om DM-ugen

DM-ugen er et nyt og stort sport-event, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund.

DM-ugen 2022 samlede de officielle danmarksmesterskaber for 27 specialforbund, hvilket dækker over flere end 50 sportsgrene med flere end 100 discipliner. Over 180 medaljesæt blev uddelt, ad DM-ugen blev afviklet den 23.-26. juni, 2022.

Bag eventet står DIF - i tæt samarbejde med de mange specialforbund - og værtsbyen Aalborg, der dannede rammen om historiens første DM-uge og gentager successen i 2023. 

Med den brede vifte af elitesport på programmet kan vi få skabt den store sportslige folkefest, som vi har drømt om sammen med Aalborg Kommune. Hans Natorp, formand i DIF

DM-ugen byder på alt fra cykling og breakdance til svømning og atletik. Eventet blev afholdt for første gang i 2022 med Aalborg som værtsby. Under DM-ugen vil flere af Aalborgs aktivitetsområder blive bragt i spil, og det vil give de besøgende en unik mulighed for at opleve sport og byrum på samme tid.

Kontakt os