Gå direkte til indhold

Idræt for alle børn – Guldsmeden Hotels

Puljen ’Idræt for alle børn’ har til formål at hjælpe udsatte børn og unge under 18 år af økonomisk vanskeligt stillede forældre til at dyrke idræt.

(Read this text in english - clik here)

Alle midlerne i puljen for 2020 er uddelt, og puljen er derfor pt. lukket for flere ansøgninger.

Guldsmeden Hotels har i årevis bidraget til puljen med midler, som primært kommer fra deres hotellers cykeludlejning. Dertil kommer en række andre midler fra Guldsmeden Hotels’ aktiviteter som f.eks.:

* Honorarer fra oplæg afholdt af hotelledelsen
* I stedet for at sende julegaver til samarbejdspartner donerer Guldsmeden Hotels gavebeløbet til ’Idræt for alle børn’
* Når DIF lejer mødelokaler på Guldsmeden Hotels, går disse indtægter videre til ’Idræt for alle børn’

Midlerne kan gå til et kontingent, til sportsmateriel eller stævnedeltagelse. Fællesnævneren er, at midlerne er med til at sikre, at børn og unge, som har brug for en ekstra håndsrækning, får mulighed for at dyrke fysisk aktivitet, danne venskaber og udvikle kompetencer i en idrætsforening.

’Idræt for alle børn’ bliver varetaget og administreret af DIF Get2sport, som er Danmarks Idrætsforbunds mangeårige indsats til støtte for idrætsforeninger i udsatte boligområder.

Puljen er åben i en tidsbegrænset periode hvert år. I 2019 lukkede den ned i marts og åbnede op igen i november. Denne gang er der cirka 200.000 kroner til rådighed.

Støttekonceptet
Foreninger under DIF kan søge puljen til børn eller unge under 18 år af økonomisk vanskeligt stillede forældre og herigennem modtage støtte til betaling af f.eks. barnets kontingent. Puljen er pt. ikke aktiv.

Hvis andre virksomheder eller organisationer har interesse i at bidrage til ’Idræt for alle børn’ og dermed hjælpe udsatte børn og unge via foreningslivet, så kontakt DIF Get2sport-projektleder Kristina Lind Thrane, klt@dif.dk, tlf: 61304134"Tusind tak. Det betyder rigtig meget for de to familier, at vi kan nedsætte kontingentet pr. måned, så deres piger fortsat kan gå til holdridning."

Kasserer i rideklub

"Jeg vil bare lige sige 1000, 1000 tak for tilskuddet til min søns sportsgren. I skal vide, at det betyder alt at have modtaget tilskud fra jer. Det betyder nemlig, at Peter ikke kun kan fortsætte sin fodbold, men også fortsætte med at forfølge sin drøm. Dybt fra hjertet er vi jer yderst taknemmelig."

Mor til støttet dreng i fodboldklub

"TUSIND, TUSIND, TUSIND tak for donationen og hjælpen - det er meget højt værdsat. Drengene blev simpelthen så glade, og det varmer helt ind i hjertet. Vi har skyndt os at få alle formalia i orden, så de kan komme ud at spille kamp i aften - de er SÅ glade, og man kan se at de nyder samværet på holdet. Igen: mange, mange tak for jeres hjælp - det er højt værdsat af de tre pågældende drenge."

Holdleder for U15-fodboldhold