Gå direkte til indhold

DIF19 SPORT HACK

Hjælp os med at forme fremtiden for dansk idræt på 24 timer!

 

StepUp air 

Kom og deltag sammen med over 250 deltagere, når DIF's årsmøde for første gang nogensinde skydes i gang med en 24 timer lang og idéudviklende hackathon, hvor deltagere med en bred vifte af forskellige baggrunde som udviklere, atleter erhvervsfolk, designere og specialforbund skal være med til at sikre fremtidens idræt og idrætsoplevelser!

Sammen får I 24 timer til at bygge de løsninger, der skal forme dansk idræt fremadrettet. Vinderen bliver udnævnt under DIFs årsmøde og vil modtage 25.000 kr. og direkte adgang til et udviklingsforløb i Danmarks Idrætsforbund.           

Du kan enten deltage med din egen idé eller vælge et projekt på dagen. Tilmeld dig her

 

Forløb

Fredag morgen samles alle deltagere og præsenteres for præmisserne for DIF19 SPORT HACK.

Derefter har en række deltagere 60 sekunder til at pitche deres ideér til at løse en af de definerede udfordringer. På baggrund af disse præsentationer har deltagerene mulighed for at danne teams. Og så går arbejdet i gang!

Mens alle teams arbejder hårdt supporterer mentorer og facilitatorer idéudviklingen. Fredag aften får alle teams få mulighed for at præsentere deres løsning for en jury, som udvælger 5 teams til at præsentere deres innovative idé til DIF19 årsmøde lørdag den 4. maj for repræsentantskabet, som er DIFs øverste besluttende organ. Repræsentantskabet kårer en vinder, som modtager en pris på 25.000 danske kroner samt mulighed for et udviklingsforløb hos DIFs Innovationslab.

 

 

Hvad er et hackathon?
Ordet Hackathon er en sammentrækning af ordene "hack" og "marathon” og defineres i bred forstand som et tidsafgrænset event, hvor en række aktører arbejder intenst med kreativ problemløsning omkring et overordnet område.

 

DIF19 SPORT HACK
Formålet med DIF19 SPORT HACK er at invitere en gruppe mennesker med forskellige baggrunde (idrætsudøvere, trænere, eksperter, udviklere, programmører m.m.), til at arbejde fokuseret med nye løsninger, der kan sikre at idræt forbliver en stor del af den danske kultur. Det begrænsede tidsinterval sikrer en hurtig, fokuseret og effektiv udvikling af ideer.

Forventningen til DIF19 SPORT HACK er ikke at producere færdige produkter, men at få bragt eksisterende viden i spil for at skabe idéer og grundlag for senere egentlig produktudvikling

Information om cookies.

Accepter