Gå direkte til indhold

Det bedste team vinder 25.000 og mulighed for et udviklingsforløb i DIF!

Kom og deltag, når DIF's årsmøde for første gang nogensinde skydes i gang med en 24 timer lang og idéudviklende hackathon, hvor deltagere med en bred vifte af forskellige baggrunde som udviklere, atleter, erhvervsfolk, designere og specialforbund skal være med til at sikre fremtidens idræt og idrætsoplevelser!

Sammen får I 24 timer til at bygge de løsninger, der skal forme dansk idræt fremadrettet. Vinderen bliver udnævnt under DIF's årsmøde d. 4. maj og vil modtage 25.000 kr. og direkte adgang til et udviklingsforløb i Danmarks Idrætsforbund. Du kan enten deltage med din egen idé eller vælge et projekt på dagen. Det er dog vigtigt at understrege, at det forventes, at du deltager aktivt og ikke bare er med på en 'lytter'

Med DIF19 Sport Hack ønsker Danmarks Idrætsforbund at bringe alle med en passion for idræt og innovation sammen for at udvikle ideer til at bevæge idrætten fremad.

DIF BEVÆGER DANMARK – det er vores motto og kernen i vores DNA! Bevægelse er den glæde, vi opnår ved at dyrke idræt sammen og den fantastiske følelse, når tingene på sportsbanen går op i en højere enhed. Bevægelse er den fysiske aktivitet i idrætten, der gør os sunde og forebygger sygdomme. Og bevæget er det, vi bliver, når vores atleter klarer sig godt til OL, VM og andre store mesterskaber.  

Og for at bevæge Danmark skal vi være en organisation i bevægelse! Derfor inviterer vi alle med en passion for idræt til DIF19 Sport Hack, hvor vi har udvalgt en række temaer og spørgsmål, som vi gerne vil have hjælp til at ‘hacke’ i et døgns tid. Det skal medvirke til, at vi også i fremtiden kan bevæge Danmark. Dyk ned i emnerne og vurder, om du har mulighed for at bidrage og læs mere om det praktiske i menupunkterne ovenfor.

Vi håber at se dig til et spændende døgn! 

Og hvem er vi?
- Vi er 1,9 millioner medlemmer
- Vi er 9.000 idrætsforeninger
- Vi den frivillige, som tog imod dig til din første træningsdag i idrætsforeningen
- Vi er Mikkel Hansen på Rådhusbalkonen med VM-trofæet
- Vi er foreningen, der er det sociale samlingspunkt i lokalsamfundet
- Vi er ansvarlig for de danske atleter til de Olympiske Lege
- Vi er dem, der hjælper børn i udsatte boligområder med at finde sunde fællesskaber
- Vi er dem, der er nysgerrig efter ny viden, nye idéer, nye tendenser og nye aktører

    


LÆS MERE OM DE UDFORDRINGER VI GERNE VIL HAVE LØST