Tilmeld dig gratis workshop om GDPR | Klubånd på kontrakt | Saml skrald og vind en isvogn
Har du problemer med at se denne mail? Klik her
Nyhedsbrevet Idrætsliv

 

Foreningslivet hjælper Alina og andre flygtninge

 
 
Siden invasionen af Ukraine for to år siden har Grundfos Fonden gennem DIF get2sport støttet flygtede børn og unge fra hele verden med blandt andet kontingentstøtte, udstyr og sociale aktiviteter i 90 foreninger rundt i landet. Langt hovedparten er fra Ukraine.
 
 
 
 
 
 

Squash er en fantastisk sport

 
 
Charlotte Gyde fra Herlev/Hjorten Squash har i over 30 år haft et utal af frivillige kasketter på i foreningen. Hun hjælper til med ALT i klubben. Lige fra kioskarbejde til fondsansøgninger. Et arbejde, der i januar blev hædret med en nominering til prisen ’DIF’s Årets Frivillige’.
 
 
 
 
 
 

Klubånd på kontrakt

 
 
Alle nye ligaspillere i basketballklubben Randers Cimbria skriver under på, at de skal være til rådighed for diverse sociale arrangementer for klubben. Den lille sætning i kontrakten har betydet vokseværk i klubben, og idéen kaldes af eksperter for både bæredygtig og ansvarlig.
 
 
 
 
 
 

Saml affald, og vind en isvogn til hele idrætsforeningen

 
 
Vær med i konkurrencen om at samle mest skrald, når Danmarks Naturfredningsforening til april samler affald i hele landet.
 
 
 
 
 
 

Gratis workshop om GDPR

 
 
 
 
 

Tippet: Forebyg spiseforstyrrelser

 
 
Trænerrollen er vigtig i arbejdet med at forebygge spiseforstyrrelser og mistrivsel generelt i foreningslivet – lige meget hvilket niveau, man befinder sig på rent sportsligt. Her er fire gode råd og en oversigt over, hvor du finder mere viden på området.
 
 
 
 
 
 

Forening med vokseværk: ’Vikinger’ er på vandet hele året

 
 
Det startede med en håndfuld entusiaster og en container på havnen. Siden har foreningen Aarhus Viking SUP skabt en bølge af bevægelse og er vokset til over 200 medlemmer. Hemmeligheden bag succesen skal dog ikke kun findes på vandet.
 
 
 
 
 
 

Du modtager dette nyhedsbrev da du er tilmeldt vores afdelings nyhedsbrev
Afmeld